Δευτέρα, 8 Ιουλίου 2024, 19:34

The Official Site

Άτυχος ο Φιλαθλητικός – Ηττήθηκε στο τάϊ μπρέικ από τον Ναυάρχο Βότση με 3-2

Ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας δεν μπόρεσε να κλείσει την χρονιά με μία νίκη, αφού ηττήθηκε για την 10η αγωνιστική της Pre League κατηγορίας γυναικών στο Βόλεϊ, από τον Νάυαρχο Βότση στο ΔΑΚ Πρέβεζας το απόγευμα του Σαββάτου με 3-2 στα σετ.

Η ομάδα της Πρέβεζας κυνήγησε όλα τα σετ, όμως κάποια λάθη των αθλητριών έδωσαν το προβάδισμα στις φιλοξενούμενες να προηγηθούν με 2-0 στα σετ (27-25) και (25-22).

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου στην συνέχεια πιο αποφασιστικές μπήκαν στο γήπεδο και κατάφεραν να ισοφαρίσουν σε 2-2, κερδίζοντας τα επόμενα με (25-12) και (25-22), οδηγώντας το παιχνίδι στο τάι μπρέικ.

Εκεί η ομάδα της Πρέβεζας δεν είχε τα ψυχικά αποθέματα και γνώρισε την ήττα με 15-10 και 3-2 στα σετ.

Το θετικό για την ομάδα της Πρέβεζας είναι ο βαθμός που κέρδισε συνεχίζοντας να παραμένει την ζώνη στην οποία να μην υπάρχει κίνδυνος.

Τα σετ: (25-27), (22-25), (25-12), 25-22), (10-15).

Διαιτητές: Χλωρός, Τζελέτας

Φ.Γ. Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Πεπόνη, Θεοδωράκη, Μητροπούλου, Άβραμτσικ, Μέλου, Τοτσίδου, Κούκα.

Ναύαρχος Βότσης (Κώστας Ιωαννίδης): Ιωάννου, Μπακοπούλου, Χατζίκου, Κυριακίδου, Σαουλίδου, Ωραιοπούλου, Σαχανίδου, Τριλυράκη, Αργυρίου, Ζωϊδου, Χαλκίδη, Αλτίνη, Καρακαβίδου, Γαλλίκα.

Προηγούμενο Άρθρο

Τον Ναύαρχου Βότση υποδέχεται το Σάββατο στο ΔΑΚ ο Φιλαθλητικός

Επόμενο Άρθρο

Τρεις μεγάλες και σημαντικές προσθήκες για τον Φιλαθλητικό

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Στο τάι μπρέικ ηττήθηκε ο Φιλαθλητικός από τον ΖΑΟΝ στην έναρξη της Pre League

Δε τα κατάφερε η ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, η οποία γνώρισε την ήττα στο τάι μπρέικ με 3-2 στα σετ από  την ομάδα του ΖΑΟΝ Κηφισιάς στην έναρξη της Pre Legue. Η ομάδα του Πέτρου […]

Το Σάββατο 11 Νοεμβρίου για την 4η αγωνιστική ο Φιλαθλητικός αντιμετωπίζει την Ελπίς Αμπελοκήπων

Για την 4η αγωνιστικής της Pre League γυναικών, ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας υποδέχεται το Σάββατο 11 Νοεμβρίου στις 17.00 την ομάδα Ελπίς Αμπελοκήπων, αγώνας που θα πραγματοποιηθεί στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Η ομάδα του Πέτρου Παπαδόπουλου προέρχεται […]

Τιμήθηκε η πρόεδρος του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας για την προσφορά της στον αθλητισμό

Κατά την διάρκεια του 3on3 Basket Preveza 2022, που πραγματοποιείται από τον Σ.Κ Νικόπολη, τιμήθηκε η πρόεδρος του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας κα Ιφιγένεια Τέφα για την συνολική προσφορά στον αθλητισμό. Την […]