Δευτέρα, 22 Ιουλίου 2024, 9:46

The Official Site

Κορίτσια από ‘’χρυσάφι’’ – Πρωταθλήτρια η Κ20 του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας

Μετά από έναν συγκλονιστικό τελικό στην κατηγορία της Κ20 της ΕΣΠΕΔΕ, η ομάδα του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας αναδείχθηκε πρωταθλήτρια, κερδίζοντας τον Α.Σ Γιάννενα με 3-2 στα σετ.

Στο πρώτο σετ τα κορίτσια του Φιλαθλητικού έκαναν πολλά λάθη κυρίως στην άμυνα με αποτέλεσμα να δώσουν το δικαίωμα στις φιλοξενούμενες να το κερδίσουν με 25-14.

Στο δεύτερο σετ οι οδηγίες του Πέτρου Παπαδόπουλου βοήθησαν με τον Φιλαθλητικό να ισοφαρίζει σε 1-1 μετά το 25-20.

Τα Γιάννενα στο τρίτο σετ μπήκαν δυνατά, εκμεταλλεύτηκαν και πάλι τα λάθη των κοριτσιών του Φιλαθλητικού με αποτέλεσμα να κάνουν το 2-1 στα σετ υπέρ του, κερδίζοντάς το με 25-18.

Στο τέταρτο σετ όμως τα κορίτσια της Πρέβεζας δεν είχαν πει την τελευταία τους λέξη και με απίστευτη επιστροφή τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση ισοφάρισαν σε 2-2 μετά το 25-20 και έστειλαν το παιχνίδι στο ται μπρέικ.

Εκεί το φαβορί είχε έναν όνομα και αυτό ήταν του Φιλαθλητικού, τα κορίτσια του οποίου είχαν την στήριξη 300 και πλέον φιλάθλων που πήγαν στο ΔΑΚ Πρέβεζας για να τα βοηθήσουν να κερδίσουν και να σηκώσουν την κούπα του πρωταθλητή.

Στο ται μπρέικ ο Φιλαθλητικός δεν συνάντησε αντίσταση και με το 15-3, πήρε το παιχνίδι με 3-2 στα σετ.

Την συνδιοργάνωση των αγώνων είχε το Επιμελητήριο Πρέβεζας.

Την απονομή έκανε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πρέβεζας Γιάννης Μπούρης.

Μετά το τέλος του αγώνα τα κορίτσια ευχαρίστησαν τον κόσμο για την πολύτιμη βοήθειά του, ενώ αφιέρωσαν το κύπελλο στον σύλλογο και στον προπονητή της ομάδας Πέτρο Παπαδόπουλο.

Διαιτητές: Αποστόλου, Φλούδας.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Ηλιάδη, Σάμπου, Μέλλου, Κούκια, Ρίτσα, Τσούτση.

Α.Σ Γιάννενα (Κώστας Τσιούπης): Παππά, Ρούβαλη, Κασόλα, Σιαφάκα, Θεοπίστου, Σταυροπούλου, Τικμανίδου, Τζίμα, Βέρα, Μπόλου, Χριστοπούλου, Παπαδοκοκολάκη, Θαυμαστού, Παπαματθαιάκη.

Προηγούμενο Άρθρο

Ασταμάτητα τα κορίτσια του Φιλαθλητικού – Νίκη και στον Βόλο

Επόμενο Άρθρο

Χριστουγεννιάτικη ενίσχυση Φιλαθλητικού με Τζαλαλή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Και τη νέα χρονιά στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας η Ιωάννα Σιούλα

Η ακραία παίκτρια Ιωάννα Σιούλα ανανέωσε τη θητεία της με την ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και τη νέα χρονιά θα αγωνίζεται στην Pre League κατηγορία. Η Ιωάννα Σιούλα αποτέλεσε από τους σημαντικούς συντελεστές κατά την […]