Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 11:23

The Official Site

Άνετη επικράτηση του Φιλαθλητικού στην Έδεσσα

Η ομάδα του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας ταξίδεψε την Τετάρτη στην Έδεσσα προκειμένου να αντιμετωπίσει τον τοπικό Ίκαρο σε εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής κατηγορίας στο βόλεϊ γυναικών.

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου, χωρίς να αντιμετωπίσουν απολύτως κανένα πρόβλημα κατάφεραν και πήραν τη νίκη με 3-0 στα σετ (25-12), (25-10), (25-15) σε μία ώρα αγώνα.

Με τη νίκη αυτή ο Φιλαθλητικός συνεχίζει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα έχοντας 12 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και 36 βαθμούς, έχοντας ωστόσο και ένα παιχνίδι λιγότερο.

Διαιτητές του παιχνιδιού ήταν οι: Χανός, Δαλκιράνης.

Ίκαρος Έδεσσας (Ευτυχία Ρέτζιου): Μπαλάση, Τοτίδου, Χρήστου, Παπαδοπούλου, Δαλκαλίτση, Μούσιου, Ούτα, Μαϊνού, Καλέϊτση, Γάτση Π., Γάτση Ε., Πορτοκαλίδου.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Τζαλαλή, Valeria, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα.

Προηγούμενο Άρθρο

Τον ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται ο Φιλαθλητικός το Σάββατο για το πρωτάθλημα

Επόμενο Άρθρο

Στην Θεσσαλονίκη ο Φιλαθλητικός – Αντιμετωπίζει τον ΟΠΑΘ Περσέα

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας ευχαριστεί το Oxygen Gum Πρέβεζας

Ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου 2022-2023 αγωνιζόμενος στην Α2 Εθνική κατηγορία και θέτοντας ως μοναδικό στόχο την άνοδο, ευχαριστεί το OXUGEN GUM Πρέβεζας για την προσφορά των οργάνων γυμναστικής στους χώρους του […]

Ήττα για τον Φιλαθλητικό εντός έδρας με 3-1 από τις Αμαζόνες

Αν και ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι για τον Φιλαθλητικό Πρέβεζας, για την 20ης αγωνιστική του πρωταθλήματος της Pre League κατηγορίας με αντίπαλο τις Αμαζόνες, κερδίζοντας το πρώτο σετ με 25-16, ωστόσο η […]

Εκτός έδρας νίκη της ομάδας κορασίδων Κ18 του ΦΓΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Μετά από πολλή καλή εμφάνιση η ομάδα κορασίδων του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ πέτυχε εύκολη και άνετη νίκη απέναντι στην ομάδα του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος με σκορ 0-3 (18-25, 13-25, 13-25). Οι αθλήτριες […]