Πέμπτη, 16 Μαΐου 2024, 19:15

The Official Site

Μεγάλη γιορτή του βόλεϊ στην Πρέβεζα

Συνεχίζονται οι δραστηριότητες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ με τη διοργάνωση τουρνουά ακαδημιών αλλά και φιλικών αγώνων των αναπτυξιακών τμημάτων.

Τη Κυριακή των Βαΐων 28/4/24 οι ακαδημίες μας μαζί με τις ακαδημίες των ΕΛΠΙΔΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και του ΑΤΛΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ θα βρεθούν στο ΔΑΚ ΠΡΕΒΕΖΑΣ σε μια μεγάλη γιορτή της πετοσφαίρισης.

Οι μικροί αθλητές και αθλήτριές μας θα παίξουν, αλλά το κυριότερο για την ηλικία τους  θα χαρούν  το παιχνίδι του βόλλεϋ.

Όμως οι εκδηλώσεις δε σταματούν εκεί!!!

Από τη Μεγάλη Δευτέρα ως και τη Μεγάλη Τετάρτη οι ομάδες κορασίδων Κ18 και πανκορασίδων Κ16 του Συλλόγου μας θα φιλοξενήσουν την ομάδα της ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΠΕΥΚΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

Μαζί με τα γειτονικά σωματεία των ΕΛΠΙΔΩΝ ΛΕΥΚΑΔΑΣ και του ΑΤΛΑΝΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ θα δώσουν φιλικούς αγώνες προετοιμασίας.

Καλούμε τους φίλους και τις φίλες του αθλητισμού να βρεθούν στο ΔΑΚ να παρακολουθήσουν τις εκδηλώσεις του Συλλόγου μας.

Το Δ Σ του Συλλόγου μας ευχαριστεί το ΔΗΜΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ για τη παραχώρηση του ΔΑΚ, καθώς και τους χορηγούς για τη διάθεση των προϊόντων τους.

Προηγούμενο Άρθρο

Δύο νίκες για την ομάδα πανκορασιδων Κ16 του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Επόμενο Άρθρο

Έκτη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα Κ16 του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Πρώτη θέση για τον Φιλαθλητικό στο τουρνουά της Πρέβεζας – Κέρδισε τον Άρη Θεσσαλονίκης στο ταϊ μπρέικ με 3-2

Η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Φιλαθλητικού Πρέβεζας κατέκτησε την πρώτη θέση στο τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Πρέβεζα στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου από τον Φ.Γ.Σ Πρέβεζας με την συνδιοργάνωση της Π.Ε Πρέβεζας και του Δήμου […]

Σαρωτικός ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας – Νίκη με 3-0 στη Νέα Γενεά

Η ομάδα γυναικών του Φιλαθλητικού συνεχίσει να είναι ασταμάτητη, κερδίζοντας και τον επόμενο δυνατό αντίπαλο όπως την ομάδα της Νέας Γενεάς με 3-0 στα σετ (13-25), (21-25), για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος και να […]

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Φιλαθλητικού – Έκπτωση 4% στους κατόχους στο Polis Market

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια διαρκείας του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας για τη νέα αθλητική χρονιά και το πρωτάθλημα της Pre League 2023-2024 και με σύνθημα ‘’Είμαι Φιλαθλητικός, στηρίζω Φιλαθλητικό’’ ο σύλλογος καλεί τους φίλους της ομάδας να προχωρήσουν […]