Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 13:05

The Official Site

Νίκη για την ομάδα Κ16 κοριτσιών του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Με τη νίκη επέστρεψε από τη Λευκάδα η ομάδα Κ16 παγκορασίδων του Φιλαθλητικού.

Επικράτησε με σκορ 1-3 (19-25, 14-25, 25-17, 9-25 ) της μαχητικής ομάδας των Ελπίδων Λευκάδας για τη πρώτη αγωνιστική του περιφερειακού πρωταθλήματος βορειοδυτικής Ελλάδας.

Οι παγκορασίδες μας ξεπερνώντας το άγχος της πρεμιέρας στην εκτός έδρας αναμέτρηση έδειξαν στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα πολλά από τα στοιχεία της δουλειάς που γίνεται στις προπονήσεις κερδίζοντας τον αγώνα αλλά και τις εντυπώσεις των  φιλάθλων που βρέθηκαν στο κλειστό της Λευκάδας.

Ο προπονητής Σπύρος Αντύπας χρησιμοποίησε όλες τις αθλήτριες της αποστολής δίνοντας χρόνο ιδιαίτερα στα νέα κορίτσια που πλαισιώνουν φέτος την ομάδα.

Ελπίδες Λευκάδας: Αραβανή, Γκουντή Μ., Γράψα, Κυρίτση, Μανωλικάκη Α., Ντεμάϊ, Βεργίνη, Γκουντή Ν., Κουμάση, Μανωλικάκη Α., Νιγρώνη, Σταύρακα.

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Σπύρος Αντύπας): Μπότα, Χριστάκη Χ., Κορωναίου, Χριστάκη Δ., Σάφη, Σωτηρίου Ε., Νούση, Κιάφα, Σωτηρίου Μ., Κοντομίχη,  Γεωργάκου, Παπαδοπούλου, Λάζαρη.

Προηγούμενο Άρθρο

Ημιτελικός αγώνας πρωταθλήματος κορασίδων Κ18

Επόμενο Άρθρο

Όλοι το Σάββατο στο ΔΑΚ για να ενισχύσουμε τον Φιλαθλητικό με αντίπαλο τον Πανιώνιο

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Στην Άρτα ο αγώνας κυπέλου του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας με την Ελπίδα Αμπελοκήπων

Στο κλειστό γυμναστήριο Άρτας θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 16.00, ο αγώνας κυπέλου της 1ης αγωνιστικής της Γ’ Φάσης μεταξύ του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και της Ελπίδας Αμπελοκήπων. Η ομάδα της Πρέβεζας αλλάζει έδρα, καθώς το […]

Πέτρος Παπαδόπουλος: ”Κερδίσαμε εύκολα.. ωστόσο χρειάζεται σοβαρότητα από εμάς”

Μετά τη νίκη στην 1η αγωνιστική επί της Νίκης Αλεξανδρούπολης ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πέτρος Παπαδόπουλος μίλησε στο αθλητικό site gosports.gr και στον Βασίλης Κούρκουλα. Πέτρος Παπαδόπουλος (προπονητής Φιλαθλητικού): ‘’Κερδίσαμε εύκολα αλλά δεν είμαι και πολύ […]

Επιστροφή στις νίκες για τον Φιλαθλητικό – Κέρδισε με 3-0 το Αιγάλεω

Η ομάδα βόλεΐ γυναικών του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας στο εξ’ αναβολής παιχνίδι για την 13η αγωνιστική, επέστρεψε στις νίκες, κερδίζοντας το Αιγάλεω με 3-0 στα σετ, το απόγευμα της Τετάρτης στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Η ομάδα της […]