Πέμπτη, 2 Μαΐου 2024, 14:19

The Official Site

Νίκη στο μικρό τελικό για την ομάδα Κ18 κορασίδων του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Τη τρίτη θέση του πρωταθλήματος Κ18 κορασίδων κατέκτησε η ομάδα του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ μετά τη νίκη της με  σκορ 1-3 ( 25-22, 21-25, 14-25, 20-25) επί  του ΑΣ ΓΙΑΝΝΕΝΑ στο μικρό τελικό που διεξήχθη στο κλειστό Λιμνοπούλας Ιωαννίνων.
Οι κορασίδες μας παίζοντας σταθερά στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα κατάφεραν να επιβληθούν των αντιπάλων τους και να φτάσουν στη κατάκτηση της τρίτης θέσης και του χάλκινου μεταλλίου της διοργάνωσης.

Έτσι μετά τις νεανίδες μας και οι κορασίδες έφτασαν στις πρώτες θέσεις των πρωταθλημάτων που αγωνίστηκαν δείχνοντας μέρος της πολύ καλής δουλειάς που γίνεται στο Σύλλογο στα αναπτυξιακά τμήματα.

Τη πρώτη θέση στο περιφερειακό πρωτάθλημα κατέκτησε η ομάδα του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ νικώντας σε ένα συναρπαστικό τελικό τον ΕΡΜΗ  ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑΣ με σκορ 3-0 (25-15, 27-25, 27-25).

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Σπύρος Αντύπας): Σωτηρίου Μ., Νούση, Νικολάου, Χριστάκη, Λάζαρη, Γεωργάκου, Κιάφα, Καρακασίδη, Μπότα Κ., Σάφη, Κοντομίχη, Μπότα Β., Μέλου, Παπαδοπούλου.

Προηγούμενο Άρθρο

Ήττα και αποκλεισμός από το τελικό για την ομάδα κορασίδων Κ18 του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ 

Επόμενο Άρθρο

Δύο νίκες για την ομάδα Κ16 κοριτσιών του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Ο δήμαρχος Πρέβεζας τίμησε τον Φιλαθλητικό για την άνοδο στην Pre Legue

Σε μια μοναδική εκδήλωση ο δήμαρχος Πρέβεζας Νίκος Γεωργάκος τίμησε την γυναικεία ομάδα του Φιλαθλητικού για την άνοδό της στην Pre League κατηγορία στο βόλεϊ, το απόγευμα του Σαββάτου 17 Ιουνίου. Η εκδήλωση έγινε στον […]

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Φιλαθλητικός – Ξεκινούν τα Play Off ανόδου

Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, κερδίζοντας το Σάββατο 22 Απριλίου στο ΔΑΚ Άρτας τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 στα σετ (25-13), (25-6), (25-11). Τα κορίτσια […]

Το Σάββατο ο Φιλαθλητικός υποδέχεται την Ε.Α Λάρισας

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, υποδέχεται για την 5η αγωνιστική την ομάδα της Ε.Α Λάρισας. Η ομάδας της Πρέβεζας μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και τις ισάριθμες […]