Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 12:00

The Official Site

Την πρώτη θέση κατέκτησε ο Φιλαθλητικός – Ξεκινούν τα Play Off ανόδου

Με νίκη ολοκλήρωσε την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος η ομάδα βόλεϊ γυναικών του Φιλαθλητικού Πρέβεζας, κερδίζοντας το Σάββατο 22 Απριλίου στο ΔΑΚ Άρτας τον Ίκαρο Έδεσσας με 3-0 στα σετ (25-13), (25-6), (25-11).

Τα κορίτσια του Πέτρου Παπαδόπουλου σε κανένα σημείο του αγώνα δεν απειλήθηκαν και έφτασαν γρήγορα στο επιθυμητό αποτέλεσμα.

Έτσι με την λήξη της κανονικής περιόδου ο Φιλαθλητικός τερμάτισε στην πρώτη θέση με 61 βαθμούς, για να αποκτήσει το πλεονέκτημα έδρας στους αγώνες των play off για την άνοδο στην Pre Peague.

Η ομάδα της Πρέβεζας υποδέχεται το Σάββατο 29 Απριλίου στις 6 το απόγευμα στο ΔΑΚ Πρέβεζας την ομάδα της Ε.Α Λάρισας, η οποία τερμάτισε στην 4η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Διαιτητές: Φλούδας, Γκοργκόλης

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας (Πέτρος Παπαδόπουλος): Πατακιάρα, Κοσμίδου, Ηλιάδη, Θεοδωράκη, Μέλου, Τζαλαλή, Valeria, Ζιώγου, Τοτσίδου, Μητσοπούλου, Κούκα, Σιούλα.

Ίκαρος Έδεσσας (Σοφία Πορτοκαλίδου): Πορτοκαλίδου, Μπαλάση, Χρήστου, Παπαδοπούλου, Λαλκαλίτση, Μούσιου, Μάϊνου Σ., Μάϊνου Ελ., Καλείτση, Γάτση Π., Γάτση Ελ., Μποζίνη.

Προηγούμενο Άρθρο

Νίκη και στην Σταυρούπολη για τον Φιλαθλητικό – Μόνος πρώτος στην βαθμολογία

Επόμενο Άρθρο

Πέτρος Παπαδόπουλος: ‘’Ξεκινάμε τους τελικούς για την άνοδο – Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας’’

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Αήττητες στη φάση των ομίλων οι κορασίδες του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ

Με την έβδομη συνεχόμενη νίκη της τελείωσε τη πρώτη φάση του πρωταθλήματος κορασίδων Κ18 του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ Για την τελευταία αγωνιστική  της πρώτης φάσης νίκησε εκτός έδρας τον ΑΓΟΓ ΛΙΑΚΑΤΑ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ με σκορ […]

Επική ανατροπή για την ομάδα Κ 20 κοριτσιών του Φιλαθλητικού στα Γιάννενα

Μεγάλη νίκη με ανατροπή πέτυχε η ομάδα των νεανίδων του Φιλαθλητικού Γ Σ Πρέβεζας εκτός έδρας επί του ΠΑΣ Γιάννενα με σκορ 2-3 (23-25, 25-22, 25-13, 18-25, 12-15) Η ανανεωμένη ομάδα μας αφού μόνο δύο […]

Νέα νίκη για την ομάδα κορασίδων του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη πέτυχε η ομάδα κορασίδων του ΦΙΛΑΘΛΗΤΙΚΟΥ Γ Σ ΠΡΈΒΕΖΑΣ απέναντι στην αξιόμαχη ομάδα της Γ Ε ΑΓΡΙΝΙΟΥ με σκορ 3-0 (25-18, 25-13, 25-18 ) για το πρωτάθλημα Κ 18 της περιφέρειας […]