Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 13:05

The Official Site

Το Σάββατο ο Φιλαθλητικός υποδέχεται την Ε.Α Λάρισας

Το Σάββατο 26 Νοεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο ΔΑΚ Πρέβεζας, ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας, υποδέχεται για την 5η αγωνιστική την ομάδα της Ε.Α Λάρισας.

Η ομάδας της Πρέβεζας μετά τις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές και τις ισάριθμες νίκες, βρίσκεται μόνη πρώτη στον βαθμολογικό πίνακα.

Ο προπονητής του Φιλαθλητικού Πέτρος Παπαδόπουλος γνωρίζει ότι θα αντιμετωπίσει έναν δυνατό αντίπαλο, ο οποίος διεκδικεί την είσοδό του στα play off ανόδου.

Ο Φιλαθλητικός όμως και χωρίς προβλήματα αγωνιστικά θέλει τον κόσμο δίπλα του, προκειμένου να συνεχίσει το σερί των νικών, προκειμένου να παραμείνει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Προηγούμενο Άρθρο

Σαρωτικός ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας – Νίκη με 3-0 στη Νέα Γενεά

Επόμενο Άρθρο

Απόλυτος κυρίαρχος ο Φιλαθλητικός – Πατάει γερά στην κορυφή

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Στον Φιλαθλητικό Πρέβεζας συνεχίζει και η Βασιλική Κοσμίδου

Μια από τις αθλήτριες που κοσμούν το Πρεβεζάνικο βόλεϊ η λίμπερο Βασιλική Κοσμίδου θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες της στην ομάδα του Φιλαθλητικού Πρέβεζας και τη νέα χρόνια, στο πρωτάθλημα της Pre league. Η […]

Τι δήλωσαν η Σία Τοτσίδου και ο Γρηγόρης Τσεκούρας μετά τη νίκη επί της Ελπίς Αμπελοκήπων (video)

Η αρχηγός του Φ.Γ.Σ Πρέβεζας Σία Τοτσίδου και ο βοηθός προπονητής της ομάδας Γρηγόρης Τσεκούρας μίλησαν στην κάμερα του Filathlitikos Live TV, μετά τη μεγάλη νίκη επί της Ελπίς Αμπελοκήπων.

Ο Φ.Γ.Σ Πρέβεζας υποδέχεται τον Α.Σ Γιάννενα το Σάββατο 3 Δεκεμβρίου

Μετά την μεγάλη νίκη επί της Ε.Α Λάρισας με 3-0 για την 5η αγωνιστική, ο Φιλαθλητικός Πρέβεζας αγωνίζεται και πάλι στο ΔΑΚ Πρέβεζας. Η ομάδα της Πρέβεζας υποδέχεται για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος τον […]