Παρασκευή, 17 Μαΐου 2024, 11:23

The Official Site

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στις ακαδημίες του Φιλαθλητικού και του Α.Ο Πρέβεζας

Ο Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας και ο Αθλητικός Όμιλος Πρέβεζας οργανώνουν και λειτουργούν, όπως κάθε χρόνο, ακαδημίες βόλεϊ για την περίοδο 2023 – 2024.

Οι έμπειροι και σωστά καταρτισμένοι προπονητές των συλλόγων, σε συνέχεια των επιτυχιών προηγούμενων ετών στα αγωνιστικά τμήματα Ανδρών και Γυναικών της Pre League και της Β’ Εθνικής αντίστοιχα, θα περιμένουν τους μικρούς φίλους και φίλες του βόλεϊ για να τους μυήσουν στα μυστικά του αθλήματος, να αναπτύξουν και να βελτιώσουν τη φυσική τους κατάσταση και τις τεχνικές τους δεξιότητες και να τους εμφυσήσουν τις αρχές του «ευ αγωνίζεσθαι».

Οι εγγραφές ξεκίνησαν από το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και κάθε Σαββατοκύριακο και ώρες 10:00  έως 12:00 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου- 3ου Γυμνασίων Πρέβεζας (Φόρος), είσοδος από την πίσω πλευρά.

Υπεύθυνη ακαδημιών Νικολέτα Κατσαρού: 6973 511067

Υπεύθυνοι προπονητές ακαδημιών

  • Κωνσταντής Κωνσταντίνος: 6947819514
  • Αντύπας Σπύρος,
  • Παπαδόπουλος Πέτρος,
  • Ρούσος Νίκος,
  • Τσεκούρας Γρηγόρης

Προηγούμενο Άρθρο

Έρχεται το μεγάλο τουρνουά βόλεϊ γυναικών στην Πρέβεζα

Επόμενο Άρθρο

Φ.Γ.Σ Πρέβεζας και Άρης Θεσσαλονίκης στον μεγάλο τελικό του τουρνουά βόλεϊ γυναικών της Πρέβεζας

Μπορεί να σας ενδιαφέρουν...

Ακαδημίες Βόλλευ: Ξεκινούν οι εγγραφές από 3 Σεπτεμβρίου

Ο Φιλαθλητικός Γυμναστικός Σύλλογος Πρέβεζας και ο Αθλητικός Όμιλος Πρέβεζας οργανώνουν και λειτουργούν, όπως κάθε χρόνο,  ακαδημίες βόλεϊ για την περίοδο 2022 – 2023. Οι έμπειροι και σωστά καταρτισμένοι προπονητές των συλλόγων, σε συνέχεια των […]

Διήμερο τουρνουά ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΫ για τις ακαδημίες του Φιλαθλητικού

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διήμερο τουρνουά ΜΙΝΙ-ΒΟΛΛΕΫ των δύο μικρών τμημάτων των Ακαδημιών του Συλλόγου, (ΣΑ 25/6 & ΚΥ 26/6). Την Κυριακή προσκλήθηκαν και οι γονείς των παιδιών, καθώς διοργανώθηκε μια μικρή γιορτή, ενόψει του […]